Benim elektrik solo uclum:
1997 Model Ibanez RG 550 LTD en solda gorunuyor, rengi gri. 1 senedir, humbucker ve strat alicilar arastiriyordum. Sonunda kararimi verdim. Seymour Duncan SH1N 59, SH-4 JB, ve STK-S1N Strat manyetiklerle harika bir cok yonlu gitar haline geldi bizimki. Yani bekledigimden cok iyi sonuc verdi, paylasmasam kudururum. Columbus' un en buyuk gitar ustasi ile ugrastik swet up ve komple bakim icin...
2005 Model Gibson Les Paul Std. 50's Neck, solda gozukuyor, kirmizi olan. Cok anlatmaya gerek yok, gitarlarin Rolls Royce' sini.

Gercekten Rolls Royce ama, tonunun asaletinin aksine, performansa, yani hizli atilan sololara elverisli bir gitar degil. Iste ben bu son modifikasyonla anladim ki, Ibanez de gitarlarin BMW' si, yani performans gitari. Ben uzun yillar, profesyonel olarak muzikten cekildigimden (boru mu elektrik muhendisligi bu

), teknigim cok gerilemisti. Ama Ibanez' i bir ayarladim, inanir misiniz, Gibson ile bir yilda kazandiklarimi, Ibanez ile 1 haftada geri kazandim. Hizla performansim toparlaniyor... tabi yine de katedecek cok yol var...
Ozellike Seymour Duncan' in bu uclu kombinasyonundan SH1N 59 ve SH-4 JB' yi Deco ya tavsiye ederim. Deco nun gitarda stratlik yer yok bildigim kadari ile, bu yuzden STK-S1N Strat a luzum yok...
2005 Model Fender Twin Reverb Anfi ile dehset bir kombinasyon oluyor ozellikle. Reverb i kokleyelim.....
Yeni manyetiklere yakindan goz atalim.
Bu yaz tedavi olurken, balkonda denize karsi Takamine 2002 LTD ile bol bol ciftlesip populasyon yaptim. Bu akustik gitarim TR de.
Su an harbe hazir olmayan tek gitarim, Jackson King V Std. Ritm tonlari icin kullaniyorum. Jackson' un kendi pickuplarini kullaniyorum. Otesi bir modifikasyon dusunmuyorum. Sadece bir SLEP yapip klavye bakim, yaglama yapip, kopru-klavye ayari yaparim kendimce, o kadar.
Onun da resmi yakinda gelir, ama harbe hazir olmayan resmi...