bu cok buyuk bi rezalet yaaa... google earth'ten baksaniza, ne kadar cirkin ve dogaya uyumsuz duruyo!!! tamam adamlar luks villa yapmislar, ama benim anlamadiim su ki, ben bu kadar para verecek olsam, gidip ormanin ortasinda ormanin katledilip kahverengi ve corak bi yer haline getirilmis bi yerde yasamak istemem... ne sacma sapan bisi bu ya? Yani param varsa gidip boole agaclar arasinda bi villada yasamak isterim, colde bi villada deil... alla allaaaa??? anlamadim ki? Yani agaclarin hepsini keserek bence adam direk kendine de kotuluk yapmis... acaristanbulun yaninda da bi site var, mesela o agaclarla cok guzel uyum saglamis bi site... tamam agac kesmisler, ama geri kalan ve varolan agaclari koruyup, siteye cok guzel dogayla ic ice imaji vermisler... Bu herifler kooperatif gibi yan yana, birbirinin icinde super luks villa yapmis... yani oole ki, havuza girsen 500 metre otedeki adamda gorecek seni, hic mi agac birakilmaz mubarek... katliam direk... bi de "bu agaclarin hepsi baltalik" diyo gerizekali herif. Hani insan biraz utanir, kivirmaya calisir... amma piskin insanlar bunlar ya. Bence %6 yerine %96 mi yapilasma yapmis bu herifler, cezasi soole olmali; artik o yapilmis villalari yikmanin anlami yok, kesilen agaclar kesilmis, giden orman gitmis, bence devlet koysun %90'ina, yani yasadisi olarak fazladan yapilmis villalara devlet el koysun, satsin onlari, gelen gelirle bi yerlere kesilne 1 milyon agac yerine 10 milyon agac diksin, geriye kalan parayida istanbul'un ihtiyaclarina harcasin... Bence ceza boole olmali... adam 850 tane villa yapmis, fiyat 1milyon dolardan basliyo... adam milyar dolarlik ciro elde etcek, devlet adama 50 milyon dolar ceza kesse bile bana misin demez adam... bunu goren dier insanlarda aynen bu adamin yaptiini yapmaya baslar, yapiyolarsa devam ederler... O villalari yikmayada yazik bence bu saatten sonra... is isten gecmis... |